من التابعين

Selasa, 1 Jun 2010

Umat Islam Hilang Maruah,Hilang Harga Diri..Jika Membiarkan Kebiadaban Yahudi Laknatullah..

Assalamu'alaikum wbt..


Setakat yang ana tulis ini..dikatakan bahawa hampir 20 Aktivis penghantaran bantuan ke Gaza telah mati dibunuh oleh unit elit komando yahudi laknatullah. dan 450 telah ditahan dipenjara mereka...selepas peristiwa itu berlaku dan sememangnya telah dijangka bahawa kebiadaban Israel akan terjadi dan akan dilaksakana bagi sesiapa sahaja yang menjadi penghalang usahanya untuk menjadikan Israel Raya tergugat..bagi kita umat Islam..luka yang kita alami semakin parah dan boleh merebak dan menyebabkan kita menjadi umat yang tolol..dan penakut disebabkan pemimpin-pemimpin Islam yang kononya ingin menjadi hero agama..tetapi BACUL apabila berhadapan denga Yahudi laknatullah yang sememangnya mendapat mandapat Agung daripada Amerika..

Sampai bilakah kita ingin membiarkan saudara kita di Palestin mempertahankan akidah mereka..daripada diinjak-inak oleh Yahudi Laknatullah..??CukupKAH sekadar kita membakar bendera..memboikot barangan yang pro kepada mereka..

Kemanakah kejantanan Pemimpin Umat Islam..Kita Umat yang ramai tetapi disebabkan kita dipisahkan oleh garisan Geografi yang dibuat oleh penjajah yang keji kita akhirnya..bersifat Asobiah...mementingkan negara sendiri..

Ayuh Umat Islam..telah tiba masanya kita bersatu...ayuh tanggalkan kebaculan yang ada pada diri pemimpin yang berlagak dengan pakaian-pakain mereka..menamkan pertubuhan itu dan ini Ligalah OIC lah..entah berapa banyak lagi tetapi hanya hampas yang tak berguna..tidak sedikitpun dapat menggerunkan musuh-musuh Allah..

AYUH DAN AYUH UMAT ISLAM..PERTOLONGAN ALLAH ADA BERSAMA DENGAN KITA..

Tiada ulasan: